Het laatste nieuws

GEZOCHT SCHEIDSRECHTERS/SPELBEGELEIDERS JEUGDAFDELING!

GEZOCHT SCHEIDSRECHTERS/SPELBEGELEIDERS JEUGDAFDELING!

Dringend Scheidsrechters gezocht!

 1. Nee, het hoeft niet iedere week!
 2. Nee, je hoeft geen spelregel nerd te zijn!
 3. We hebben je nodig!
 4. Ben je jeugdspeler, start dan met de JO7 tm JO11!

Het is iedere week weer een puzzel om voor alle wedstrijden een scheidsrechter/spelbegeleider te vinden. Dankzij een kleine maar zeer gemotiveerde groep scheidsrechters/spelbegeleiders lukt dat bijna iedere week wel weer. Op sommige mensen moet wel een heel zwaar beroep worden gedaan. En ook zij zijn wel eens verhinderd of geblesseerd. Bovendien leert de ervaring, dat naarmate het seizoen vordert de tekorten toenemen.

Daarom zijn we dringend op zoek naar nieuwe scheidsrechters/spelbegeleiders . Dus als we 10 a 15 nieuwe scheidsrechters/spelbegeleiders kunnen vinden die zo eens in de 3 a 4 weken willen fluiten is het probleem opgelost!

Als het aantal teams blijft stijgen en we geen nieuwe scheidsrechters/spelbegeleiders vinden zullen we niet anders kunnen dan teams verantwoordelijk maken voor hun eigen scheidsrechter/spelbegeleider. En eigenlijk vinden we dat ieder team tenminste één ouder of speler moet leveren die regelmatig fluit.

Lees je deze oproep als jeugdspeler bespreek hem dan met je ouders, misschien kun je ze overhalen te gaan fluiten. Zelf fluiten mag natuurlijk ook.

Het hoeft dus niet iedere week!
Nee, dat mag natuurlijk wel. Maar als we één keer in de paar weken een beroep op je kunnen doen dan wordt alles al veel makkelijker. Dan is het ook eenvoudiger om rekening te houden met wensen ten aanzien van teams en tijden. Bijvoorbeeld een wedstrijd voor of na die van je zoon of dochter. Je kunt ook opgeven welke zaterdagen je wel en niet kunt, dan houden we daar vooraf rekening mee.

Je hoeft geen spelregeldeskundige te zijn!
Natuurlijk moet je wel iets van spelregels weten, maar bij studio sport heb je toch ook altijd commentaar, of niet? We gaan regelmatig spelregelavonden organiseren waar de belangrijkste regels ter sprake komen. Tijdens je wedstrijd bekijken mensen van de scheidsrechterscommissie je wedstrijd om wat tips te geven of ondersteuning langs het veld! Ze zijn er nooit op uit om je af te kraken, maar juist om je op kleine fouten te wijzen of slimme manieren om de wedstrijd te leiden. Op studio sport kun je zien dat ook de meest ervaren scheidsrechters er wel eens naast zitten. Fouten maken hoort erbij en niemand verwacht dat je foutloos fluit, met uitzondering van mensen die zelf te bang zijn om te fluiten. Als je goed met mensen om kunt gaan zal het leiden van een wedstrijd je ook wel lukken! Heb je een hekel aan standen invullen? Wij ook, maar we helpen je graag. Laat dat geen reden zijn om niet te fluiten!

We hebben je nodig!
Dat moet inmiddels duidelijk zijn! En we hebben nog meer ambities, maar daar hebben we wel mensen voor nodig. We hebben bij VEV’67 al een ploeg mensen die de scheidsrechterscommissie vormen. Deze mensen proberen je voor, tijdens en na je wedstrijd te begeleiden en te ondersteunen. Duidelijk herkenbare mensen die ouders en supporters die zich langs de lijn in woord en daad misdragen in een vroeg stadium op hun gedrag aanspreken. Gelukkig hebben we bij VEV’67 weinig grote incidenten, maar het is belangrijk de sfeer langs de lijn goed te houden.

Ben je jeugdspeler begin dan met de JO7 tm JO11!
Zelf speel je meestal later in de ochtend of middag. We laten nu bijna altijd ouders fluiten, maar het is een geweldige plek om te beginnen en wat ervaring op te doen. Juist jonge scheidsrechters/spelbegeleiders hebben we hard nodig! We hopen natuurlijk dat je het zo leuk vindt dat je na verloop van tijd ook hogere teams wilt fluiten. Ben je de jeugdjaren ontstegen, maar wil je liefst eerst JO7 tm Jo11 fluiten voor je hogere teams gaat fluiten dan mag dat natuurlijk ook.

Je wilt meer?
De KNVB organiseert regelmatig in onze regio de basisopleiding voor scheidsrechters/spelbegeleider. Dit zijn prima opleidingen als je clubwedstrijden wilt fluiten. Voor alle opleidingen geldt: VEV’67 betaalt de kosten, zelf zorg je voor tijd en enthousiasme. Meer informatie is te vinden via de links onderaan deze oproep.

Je hebt dit deel van het bericht bereikt?
Dan kun je niet anders dan je opgeven als scheidsrechter/spelbegeleider! Laat je naam achter bij Arjan Pruim of mail naar HJO@VEV67.nl. Daar kun je ook terecht met al je vragen.

MW Bedrijfskleding
 • Catering Noord
  Veenhuizen Bedrijfswagens en Bedrijfsauto's BV
  Miko Koffie Noord
  Vroegindewey
  Prolyte Group supplies truss, staging and hoists
 • Zuiderveld
  Abiant uitzendgroep
  Autorijschool G. de Vries
  VCN Mass Turning
  ING
 • AA drink
  De Houthal Bouwmaterialen B.V.
  Sylvaphane Plastics B.V.
  Regiobank Leek
  T.O.P. Technisch Opgeleid Personeel
 • Adviesgroep Vrije Beroepen
  Wierenga Accountantskantoor
  Jonkman Garantiemakelaars
  Veltins
  Liewes Roden
 • Kleurrijk Schilders
  Ep Mulder Leek
  Kenders Bouw
  Makelaardij Nienoord
  VDH Products BV
 • Lubberink & co accountants en belastingadviseurs
  Mewin
  Pizzeria Sa Perda Longa
  Bakkerij van Esch
  Bos Incasso
 • Vrumona BV
  Comvorm Lederluxe
  Argo schoonmaakservice
  Smidts Tolbert - Smidts Autogroep
  Schildersbedrijf Wander
 • De Koning Groningen
  Topwurk Uitzendbureau
  DA Leek
  Martini Reclamemakers BV
  Rabobank Noordenveld West Groningen
 • Hypotheekservice Leek
  Ubels Assurantiën B.V.
  Alan Accountants en Adviseurs
  Joke's Visdomein
  Klusbedrijf B. Zantinga
 • HANOS Groningen
  InfoLeek
  Studio Bert Gort
  Kort Woonkomfort
  Kuperus hengelsport
 • Autobedrijf Wierenga
  Stroop raadgevende ingenieurs B.V.
  Kamminga & Partners Makelaars
  Albert Heijn Leek
  Jasicamp Caravan- en Campertechniek
 • Hessel Hairfashion Leek
  gBOU Heerenveen
  WM Veenstra Print Druk Sign Mail
  Roelvink Advocatenkantoor B.V.
  Hubo Tjoelker Leek
 • Café Restaurant Max Otter
  Radus
  Sportcentrum Leek
  Datas
  Fitclub Rodenburg
 • Heys Schoenmode
  Maat & Van der Veen B.V.
  Kleiker Assurantiën
  Huizinga De Vries Notarissen
  Art Systems B.V.
 • Rodenburghal Leek
  Machinefabriek Poelstra
  De Man Mode & Jeans
  Slagerij Meatpoint
  Jumbo Maripaan Groep
 • Tripio Financiële Diensten
  van der Molen transport
  Sap Financiële Diensten
  Borsch Advocatuur
  Schuiling Wonen & Slapen
 • Hummel Recycling
  Auto de Groot Haren B.V
  Schildersbedrijf Jos Dasselaar
  Telecom Service Groep
  Tegels & Trends
 • Samen Zorgen voor Elkaar