Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Deze zomer komt een van de beste en grootste voetbalscholen van Europa naar Leek!

Deze zomer komt een van de beste en grootste voetbalscholen van Europa naar Leek!


De Fundación Real Madrid organiseert van maandag 12 juli 2021 tot en met vrijdag 16 juli 2021 op Sportpark Oostindie in Leek een 5-daags trainingskamp voor kinderen geboren in 2004 t/m 2014.

Meld je nu aan via:  https://frmclinics.nl/cvv-vev-67-leek-2021
 
Deelname is vanaf € 224,00. Elke deelnemer ontvangt:

  • 5 dagen x 6 uur plezier en professionele begeleiding
  • Sportmaaltijden
  • 1 x Real Madrid tenue van hoofdsponsor Adidas
  • 1 x Adidas Voetbal
  • 1 x Real Madrid drinkfles
  • 1 x officieel Real Madrid deelnamecertificaat
  • Digitale scorekaart trainingen


Ausrustung_2020.jpg 

Bij 32 aanmeldingen of meer voor 28 april 2021 mogen er gegarandeerd 1 of 2 personen van de clinic in Leek direct naar Madrid zonder finale te spelen! De kosten voor deze onvergetelijk trip (inclusief begeleider) zijn voor de Fundación Real Madrid.
 
De beste spelers naar Madrid

De meest getalenteerde voetballers tijdens elk Camp worden uitgenodigd voor het “Creator Camp Benelux”. Tijdens deze finale worden de beste spelers uitgenodigd voor een training in Estadio Santiago Bernabeu en op de Real Madrid Academy. De kosten voor deze onvergetelijk trip (inclusief begeleider) zijn voor de Fundación Real Madrid.
 
Trainingen 

Alle Real Madrid trainers zijn UEFA gecertificeerd, hebben ruime ervaring met het trainen van jeugd en hebben met succes de opleiding van Real Madrid doorlopen. Het trainingsprogramma is samengesteld volgens de eisen en gelijk aan hoe de talenten dagelijks trainen bij de fameuze jeugdopleiding die haar thuis heeft in Ciuad Deportiva. Er wordt gewerkt aan het verbeteren van de
potentie met de modernste en innovatieve trainingstechnieken. Je traint en eet 5 dagen als een prof en leert wat het betekent onderdeel te zijn van een team.
 
Real Madrid

Real Madrid staat bekend als “De beste club van de 20e eeuw” (FIFA) en werd meerdere malen geëerd voor haar jeugdwerk. De Fundación Real Madrid -de stichting van de club- ondersteunt wereldwijde, sportieve, sociale en culturele waarden en projecten in de sport. Met de mogelijkheden die de club heeft, is het de bedoeling dat vooral de jeugd van de club kan profiteren. Van het onderwijs, de sociale activiteiten en de betrokkenheid. Deze missie wordt door de Fundación Real Madrid ook uitgedragen.
 
Meld je aan via https://frmclinics.nl/cvv-vev-67-leek-2021

 

 

Early_Bird_Leek.jpg

 

 

TimeTable2021_NL.pngHet verloop van de voetbalclinic kan door overheids maatregelen veranderen. De deelnemers ontvangen alle benodigde informatie voor aanvang van de voetbalclinic.

Bron: Jeugdbestuur
Delen

Lees meer over:
5-daags trainingskamp Fundación Real Madrid Real Madrid

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!