Scheidsrechter

P.J. (Pieter) Tanja

Accommodatie

Onbekend

Dat LAC Frisia 1883 deze wedstrijd net zo serieus nam als VEV'67 was wel duidelijk. Ruim voor de wedstrijd kwam de selectie, vergezeld met veel supporters uit Leeuwarden, op ons sportcomplex aan.

Als scheidsrechter voor deze wedstrijd was niemand minder dan Pieter Tanja, vorig jaar onderscheiden door de KNVB met de Gouden Scheidsrechtersspeld, aangesteld.
Hij werd deze wedstrijd bijgestaan door Kees Brondijk en Yaron Quincy Heeren.

Voor een spannende en leuke bekerwedstrijd heb je twee ploegen nodig. En die waren er ! Kreeg VEV'67 de meeste kansen, een ruststand van 3 - 3 had zomaar gekund.

Het werd 0 - 1 door Hidde Pater. Nog geen minuut later zorgde Raymond Bolt voor de 1 - 1. Net toen iedereen dacht dat het thee drinken werd bij een stand van 1 - 1 onderschatte een verdediger de snelheid van Jeffrey Visser en haalde hem neer binnen de beruchte lijnen. Rense Dijk schoot de penalty onberispelijk in.
In de 2e helft probeerden de mannen uit Leeuwarden de gelijkmaker te maken, maar Pim Wellinghoff heerste souverein in het strafschopgebied. Vlak voor tijd maakte Arjan de Vries met een bekeken bal de 3 - 1. En Arjan Veenstra beloonde z'n goeie invalbeurt met de 4 - 1.

Halve finale daardoor !! WAUW !! GAAF !! TE GEK !!

Onze dank gaat uit naar LAC Frisia 1883 en dan vooral ook de in grote getale aanwezige supporters !
Mede dankzij hun was de sfeer fantastisch !

En verder de ballenjongens Van VEV'67 JO15-2 en JO13-1 ! Mede dankzij hun zat het tempo er goed in !

Op naar de halve finale tegen vv Winsum !