de Knip 2
9351XZ
LEEK
tel. 0594-515407

Nadat de scheidsrechter de wedstrijd affloot en de kruitdampen waren opgetrokken was het publiek de enige winnaar vanmiddag. Die zagen een slechte wedstrijd, maar door de strijd en de spanning bleef iedereen tot het einde kijken. Voor de verandering hieronder het verslag van Alyssa Boomsma. Alyssa kwam in de rust naar mij toe en zei: 'Ik ben een verslag aan het schrijven van deze wedstrijd' Waarop ik zei: "Mag ik dat plaatsen op onze website en socials?' De glimlach die Alyssa op haar gezicht toverde zei mij meer dan genoeg. Haar verslag lees je hieronder.

Vandaag moest VEV 67 tegen LTC

Als eerst de aftrap voor LTC. Na een minuut of 2 had LTC een vrije trap in de linkerhoek tegengehouden door Pim. In de 8e minuut nam Erwin de corner in een keer die werd verlengd door Jacob maar die werd tegengehouden door een verdediger van LTC. 2 minuten daarna kwamen 2 hoekschoppen achterelkaar van LTC een keer tegengehouden door Pim en een keer buitenspel.

Pim tikt de bal corner

VEV zet veel druk op de bal waardoor LTC wat fouten maakt. VEV begint in de 10e minuut wat slordiger te spelen maar ze herstellen het goed. En in de 14e minuut een doelpunt van Gerhard van den Berg en een assist van Jeffrey Visser.

Gerhard schiet de 1 - 0 binnen

Vlak daarna een goede uitbraak van LTC die hem net mis schiet. In de 22e minuut een doelpunt van Gerard van der Berg met een assist van Jeffrey Visser.

Gerhard schiet de 2 - 0 binnen

Door de 2-0 voorsprong van VEV gaat LTC wat slordiger spelen en onderschept VEV veel ballen. In de 27e minuut een gele kaart voor de nummer 11 van LTC. In de 29e minuut een gele kaart voor de nummer 16 van VEV Wessel. En in de 42e minuut 2 goede kansen van VEV. Ruststand is 2-0 voor VEV.

De aftrap van VEV is genomen de 2e helft is begonnen. In de 51e minuut een doelpunt van LTC gemaakt door de nummer 10. Tussenstand 2-1. In de 57e minuut een ruzie tussen de elftallen en een overtreding met gestrekt been van LTC op een speler van VEV, daardoor krijgt VEV een vrije trap.

na de overtreding sloeg de vlam even in de pan

de gemoederen liepen hoog op

...

Er zijn daar verder geen kaarten uitgedeeld. 2e helft speelt VEV in het begin erg slordig en LTC maakte daar gebruik van. In de 66e minuut een gele kaart voor de nummer 10 van VEV Gerhard van den Berg. Paar minuten daarna wordt er een prachtige tackel gemaakt door Wessel van Galiën. In de 72e minuut een gele kaart voor de keeper van VEV Pim Wellinghoff. Daarna schiet de keeper van LTC mis en glijd de bal bijna over de achterlijn maar die word nog gered door de verdediger en het word een ingooi.  In de 81e minuut een gele kaart voor nummer 15 van LTC. 87e minuut een 2e gele kaart dus rood voor Gerhard van den Berg.

Gerhard krijgt rood na z'n tweede gele kaart, die zelfs z'n tegenstander niet begreep...

de broers van Gerhard van den Berg met rechts Roelof, de voorzitter van LTC

In de 90e minuut een gele kaart voor Arjan Veenstra. 2-2 in de 90e minuut door de nummer 16 van LTC

DSCF8620.jpgeen geintje werd niet door iedereen begrepen...