de Knip 2
9351XZ
LEEK
tel. 0594-515407

Het hoofdveld werd door de scheidsrechter afgekeurd waardoor de wedstrijd werd verplaatst naar het kunstgras. Omdat er nog een wedstrijd van VEV’67 3 op het kunstgras werd gespeeld ging de aanvangstijd naar 15:30 uur. Dit tot groot ongenoegen van technische staf van sv Marum. De spelers van sv Marum daarentegen hadden daar geen last van getuige het doelpunt van Marc Oldewarris al in de 2e minuut. 0-1 voor Marum.

Via een mooi vlot lopende aanval kwam VEV’67 op 1-1 door Marco Soeten.

Marco schiet de 1-1 binnen

Marco loopt juichend weg terwijl Klaas er het zijne van denkt

Daarna volgde er een tactisch schaakspel wat de wedstrijd er niet mooier op maakte. Je zag de twijfel bij VEV’67, gaan we op de aanval met de kans dat je Marum de kans geeft om in de omschakeling gevaarlijk te worden. Dat beide ploegen gingen rusten met een 1-1 stand was daarom niet verrassend.

In de 5e minuut na de rust kwam Marum op 1-2. Jesper Siepelinga was de doelpuntenmaker. VEV’67 probeerde het wel maar echt gevaarlijk werd het niet voor de goal, verdedigd door de oud-keeper van VEV’67 Klaas Kleiker.

iedereen is de bal kwijt...

Met drie wissels tegelijk probeerden Kees en Marcel het spelbeeld te doen kantelen. Ondanks dat de ingevallen Arjan Veenstra z’n directe tegenstander meerdere keren z’n hakken liet zien leidde ook dit niet tot kansen. In de 70e minuut scoorde Marum via Tom Boezerooy de 1-3. En daarmee was de wedstrijd eigenlijk wel gespeeld.

strijd werd er genoeg geleverd door beide teams

De kopbal van Robin Elderman was de enig noemenswaardige kans voor de geelhemden. Deze werd knap door de keeper van Marum tot corner verwerkt.

DSCF7792.jpgRobin ziet z'n kopbal tot corner verwerkt door de keeper van Marum

Toen de scheidsrechter affloot waren de druiven zuur voor de VEV’ers en zoet voor Marum. Op de overwinning van Marum viel niet veel af te dingen. Deze zaterdag gaat VEV’67 naar Zuidhorn toe. Deze ploeg heeft 1 punt uit twee wedstrijden. En zo is er al vroeg in de competitie een ‘do or die’ wedstrijd voor beide ploegen. En wie daar het beste mee om gaat weten we aanstaande zaterdag om ongeveer 16:50 uur.

Aanvang wedstrijd is om 15:00 uur. Tot dan!