Voor één iemand was het affiche van vanmiddag, The Knickerbockers - VEV'67, heel speciaal.

25 jaar heeft Jaap Pranger hier rondgelopen. Vol trots laat ie mij het reclamebord zien.
" Dit heb ik gekregen bij m'n afscheid in 2008. " Op het bord staat: " Alle TKB'ers bedanken Jaap Pranger voor 25 fantastische jaren. "
" Ik heb toen ook een bord laten maken " En op dit bord staat: " Jaap Pranger bedankt alle TKB'ers voor 25 fantastische jaren. "

Ook het straatje naar de kleedkamers heeft z'n naam gekregen, de " Jaap Prangerlaan "

En de eerste steen van het clubgebouw, het welbekende " Appleknockers Flophouse ", is in 2008 ook door Jaap gelegd.

Voor de wedstrijd vraag ik hem, ook Erelid VEV'67, voor wie hij is tijdens The Knickerbockers - VEV'67.
" Ik sta deze wedstrijd ter hoogte van de middenlijn... Maar ik hoop dat we de 3 punten mee naar Leek nemen. "

Na een half uur loopt Jaap, bij een 0-1 voorsprong voor VEV"67, achter mij langs en zegt; " We moeten voor de rust maar even de 2e maken "

Stiekem is ie dus voor VEV'67..

Twee minuten later maakt TKB de gelijkmaker. In de 38e minuut wordt de wedstrijd gestaakt door een hamstring blessure van de scheidsrechter.

Hierdoor mag Jaap nog een keer naar The Knickerbockers. Dit vind Jaap stiekem niet erg denk ik..