De warming-up werd gedaan met een wolkbreuk. Maar de drainage is goed op het kunstgrasveld van Marum.

Tijdens de wedstrijd bleef het op een paar spetters na, droog.
Onder het publiek bevonden zich veel VEV’ers en die gingen er even goed voor zitten, ik bedoel staan.

sv Marum - VEV'67

Kevin de Vries schoffelt matchwinnaar Jasper Siepelinga onderuit

Maar wat ze kregen te zien, dat was niet best. VEV’67 mocht van Marum tot aan de de 16 meter van Marum combineren. Zo was er in de eerste helft een veldoverwicht maar werd er geen één kans gecreëerd.

En in de tegenaanval was Marum levensgevaarlijk. Het stond bij de rust slechts 1 – 0 voor Marum. En daar mocht VEV’67 z’n handen bij dichtknijpen.

sv Marum - VEV'67Robin Elderman in duel

Het gevaar in de eerste helft kwam vooral voort uit lage voorzetten van de zijkant. Het spelbeeld veranderde niet zo heel veel in de tweede helft. Marum kon rustig achteroverleunen en was meerdere keren gevaarlijk met weer die dekselse lage voorzetten vanaf de zijkant.

Nadat Jasper Siepelinga z’n tweede scoorde in de 82e minuut, was de geest helemaal uit de fles bij VEV’67.

Een wedstrijd waar van alles fout ging, er geen kansen werden gecreëerd, je hebt ze er af en toe tussen in een seizoen.
Je moet maar zo denken , die hebben we in ieder geval gehad !

sv Marum - VEV'67Ger Ausma stoomt op

Het is alleen jammer dat het tegen de buurman uit Marum was.

Op de overwinning van Marum viel niets op af te dingen, en na het fluitsignaal dropen de spelers letterlijk en figuurlijk af.

Ook zij hadden een andere resultaat in gedachten…