Facebook Toestaan Niet toestaan

FINALEAVOND van de 10e editie Oostindie Wintercup

10 februari 2020 16:00

Ewout

De FINALEAVOND van de 10e editie Oostindie Wintercup was wederom erg gezellig, wat kunnen we terugkijken op een prachtige editie.
Een goed verlopen 10e editie onder herfst- en lenteachtige taferelen, geen sneeuw, ijzel etc. zo af en toe wat regen maar dat mocht de pret niet drukken, 5 avonden vol inspanning en (veel) ontspanning!

Even een korte terugblik op de finaleavond….

Om 18.45 uur werd afgetrapt door VEV’67 35+ 1 en 35+2 om de plaatsen 7 en 8 in het A-toernooi, deze wedstrijd werd een prooi voor 35+ 1 dat de wedstrijd won met 4-2. Om 19.30 uur was het de beurt aan de mannen uit het A- en B-toernooi om de plaatsen 5 en 6 te bepalen. In het A-toernooi was TLC 2 met 6-2 te sterk voor VEV’67 6, en in het B-toernooi was er een 3-1 winst voor VEV’67 35+ 5 op 45+ 2.

Om 20.15 uur de strijd om de plaatsen 3 en 4 in het A- en B-toernooi, VEV’67 45+ 1 wisten met 2-0 te winnen van Roden 4 en All Stars 3e/ 4e wist te winnen van TLC 3.

10e Oostindie WintercupVEV'67 4 winnaar A-toernooi 2020

Dan de finales om 21.00 uur, VEV’67 4 moest de degens kruisen in het A-toernooi met VEV’67 5, dit werd een overwinning voor de mannen van het 4e (5-2), spannender was de strijd om de winst in het B-toernooi waar VV Westerkwartier 3 en VEV’67 35+ 4 het met elkaar moesten uitvechten. Na een eindstand van 0-0 was het aan spelers en de beide keepers om nog een keer hun kunsten te vertonen vanaf 9 meter, deze pingels werden iets beter genomen door VEV’67 35+ 4 waardoor zij voor het eerst in de historie van de Oostindie Wintercup de beker en de eeuwige roem in ontvangst mochten nemen.

10e Oostindie WintercupVEV'67 35+ 4 winnaar B-toernooi 2020

Inmiddels was in de kantine het feest losgebarsten onder de muzikale deuntjes van DJ BEEZ en DJ LADY S, en was er als extra entertainment een optreden van zanger Orlando, de handjes in de lucht, de glazen gevuld en een hoop plezier. Even na 12 uur werd tevens bekend wie er met de prachtige prijzen van de verloting naar huis gingen, en wisten we ook wie de superhoofdprijs; een JURA Koffiemachine beschikbaar gesteld door de Koffiewinkel te Haren, www.dekoffiewinkel.com op zijn/ haar aanrecht kon installeren.

10e Oostindie Wintercup winnaar Jura koffiemachine

Verder willen wij als organisatie de vele supporters, deelnemers, en hun begeleiding bedanken, dank aan alle bezoekers die de weg richting het sportpark wisten te vinden, scheidsrechters bedankt, veel dank zijn we verschuldigd aan Rudie Makkinga (en het overige barpersoneel), die inmiddels al een aantal jaren het reilen en zeilen achter de bar verzorgt en uiteraard onze sponsors! Op naar de 11e editie !!!