Roy van Dalen sluit aan bij VEV’67 - VEV'67

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Roy van Dalen sluit aan bij VEV’67

Roy van Dalen sluit aan bij VEV’67

26 mei 2020 19:30

PR Commissie

VEV’67 heeft zich versterkt met Roy van Dalen. De technisch vaardige en sterke centrumspits heeft al een voetbalverleden achter zich bij achtereenvolgens BV Veendam, ACV en Oranje Nassau. Aan dat rijtje kan nu dus VEV’67 worden toegevoegd.

De 30-jarige Roy woont in de wijk Wolveschans in Leek samen met zijn vrouw Daniëlle en zoontje Quinn. Roy begon met voetballen in zijn geboorteplaats Paterswolde bij de plaatselijke voetbalvereniging Actief. Zijn talent werd al snel ontdekt en vanaf de C-jeugd speelt Roy dan ook bij BV Veendam. In 2008-2009 maakt hij zelfs zijn profdebuut bij het 1e elftal van BV Veendam en speelt hij zijn eerste minuten in de eerste divisie tegen Excelsior.

Vanaf de zomer van 2010 stapt hij over naar de amateurs en sluit hij aan bij ACV. Zijn broer John van Dalen (Pelikaan S) speelde toen al bij deze club.

In het seizoen 2012 verruilt Roy ACV voor Oranje Nassau. Daar speelt hij twee seizoenen.

Vanaf het seizoen 2014/2015 gaat Roy een periode in van geen voetbal op niveau. Zijn gezin, werk en het volgen van een opleiding krijgen de prioriteit.

Nu is hij klaar voor een comeback en staat te popelen om te laten zien dat hij het spelletje nog niet verleerd is.

“ Als ik nog wat wil, moet ik het nu doen,” aldus Roy. “ Via een collega op het werk (Arjan Veenstra, redactie) had ik een keer gezegd dat ik eigenlijk weer wil gaan voetballen. En zo is het balletje gaan rollen. Aan de ambitie van deze club wil ik graag een steentje bijdragen ! “

Kees Pranger, de nieuwe trainer van VEV’67 is blij met de komst van Roy.

“ Uiteraard zijn we erg blij dat Roy van Dalen ons komt versterken. Roy is er een paar seizoenen uit geweest, maar bezit veel voetbalervaring op hoog niveau én is pedagogisch onderlegd dus een verrijking voor onze selectie. Uit de gesprekken blijkt daarnaast dat hij enthousiast en vastberaden is om er een succes van te maken ! “ Aldus Kees.

We wensen je veel plezier en succes bij onze club Roy !

 

Roy.jpgRoy van Dalen is blij met z'n stap

Bron: TC Senioren
Delen

Lees meer over:
Roy van Dalen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!