Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Jeugd VEV’67 stroomt door naar eerste selectie !

Jeugd VEV’67 stroomt door naar eerste selectie !

29 mei 2020 20:00

PR Commissie

De succesvolle jeugdopleiding van VEV’67 levert ook volgend seizoen weer een aantal talentvolle spelers af aan de eerste selectie van VEV’67. Het gaat om Giacomo Ecca en Jens Poelstra die overkomen van VEV’67 JO19-1.

VEV’67 is blij met het aansluiten van deze talenten en dit past geheel in de lijn die VEV’67 wil volgen.

Giacomo Ecca heeft de hele jeugdopleiding doorlopen bij VEV’67. Z’n favoriete positie is linksback, maar ook op andere posities in de verdediging kan Giacomo uit de voeten. Hij is conditioneel sterk en gaat graag ‘box to box’ en is daarnaast een positieve speler die in de coaching vooral motiveert.

Giacomo.jpgGiacomo Ecca

Jens Poelstra heeft net als Giacomo ook de hele jeugdopleiding doorlopen. In de F-jes kwam Jens er al achter dat keepen z’n passie is. Jens is een allround keeper en is zoals hij zelf zegt “een echte ballenvanger“.

Jens.jpgJens Poelstra

De nieuwe trainer voor komend seizoen Kees Pranger:

“ Het is een mooie beloning voor Giacomo en Jens dat ze doorstromen naar de selectie. Het is ook een compliment aan de jeugdopleiding van VEV’67. Eén van de ambities van de jeugdopleiding is het doorontwikkelen van talent en het afleveren van talentvolle spelers aan de selectieteams te weten het 1e, 2e & 3e. Giacomo en Jens zijn daar komend seizoen een mooi voorbeeld van! Gezien het talent in de bovenbouw staat er nog een hoop moois te gebeuren bij VEV’67. In de gesprekken met Giacomo en Jens bleek dat beide spelers heel erg enthousiast en ambitieus zijn. En trots!“, vertelt Kees.

 

Giacomo1.jpgGiacomo Ecca

Jens1.jpgJens Poelstra

Delen

Lees meer over:
Giacomo Ecca Jens Poelstra

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!