Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Jildau Huitema nieuwe verzorgster VEV’67

Jildau Huitema nieuwe verzorgster VEV’67

18 juni 2020 18:30

PR Commissie

Met de komst van Jildau Huitema is de medische staf compleet. Jildau is 22 jaar en komt uit Groningen. Dit jaar studeert Jildau af als fysiotherapeut. Bij VEV’67 hoopt Jildau de kneepjes van het vak in de praktijk uit te oefenen. Het is haar grote wens om van haar hobby haar werk te maken.

Het is haar grote wens om van haar hobby haar werk te maken. In haar jeugd heeft Jildau gevoetbald bij GVAV-Rapiditas en FC Lewenborg. Op haar 18e ging ze naar Nieuw Roden om daar te voetballen bij KTP Roden. Zaalvoetbal op Eredivisie niveau. In het seizoen 2017 – 2018 won KTP Roden met Jildau in de gelederen de Nationale KNVB Beker Zaal. De openingswedstrijd het seizoen 2018 - 2019 tegen landskampioen TPP Rotterdam om de Supercup werd na verlenging met een 3 – 1 gewonnen !

Het komend seizoen speelt Jildau bij G.S.F.V Drs. Vijfje ( de grootste en gezelligste zaal voetbalvereniging van Nederland, bron website Drs. Vijfje ) weer op vrijdag in de Eredivisie Futsal.

“ Best wel grappig, ik ben straks klaar met studeren en sluit me aan bij een studenten vereniging… Ik heb er enorm veel zin in om bij VEV’67 aan de gang te gaan ! “ Zegt Jildau.

Kees Pranger, de nieuwe trainer van VEV’67 is ook blij met de komst van Jildau.

“ Ik ben erg blij dat we de medische staf compleet hebben met het vastleggen van Jildau. Met de kennis en expertise van Ronald Sloots en Jildau Huitema is onze medische staf in staat om zowel de preventie, verzorging en het herstel van blessures te organiseren. Erg fijn ! “ Aldus Kees.

We wensen je veel plezier en succes bij onze club Jildau !

 

Jildau.jpgJildau, de nieuwe verzorgster / fysiotherapeut van VEV'67

Delen

Lees meer over:
Jildau Huitema fysiotherapeut
Gerelateerde artikelen:

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!