Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Trainingen starten volgende week weer, maar nog niet zoals gewoonlijk

Trainingen starten volgende week weer, maar nog niet zoals gewoonlijk

14 augustus 2020 9:45


Vanaf maandag 17 augustus worden voor iedereen de trainingen bij VEV’67 weer opgestart. Fantastisch dat het nieuwe voetbalseizoen weer van start gaat! Er zullen echter, gezien het coronavirus, nog steeds een aantal maatregelen zijn om verantwoord te sporten en te supporteren.

Maatregelen
Voor de komende weken gelden de volgende maatregelen:

  1. Houd je aan de, op dit moment geldende, RIVM-maatregelen.
  2. Kom NIET naar het sportpark wanneer je verkoudheidsklachten en/of koorts hebt! Meld je dan zo snel mogelijk af bij je trainer of leider en zorg dan ook dat je een coronatest laat doen.
  3. Houd vanaf 18 jaar (buiten het voetbalveld) 1,5 meter afstand van elkaar.
  4. Vermijd bij het sporten fysiek contact wanneer dit niet nodig is ( vieren van een overwinning of doelpunt of bij een wissel)
  5. Er kan wat betreft trainingen (tot nadere berichtgeving) geen gebruik worden gemaakt van kleedkamers en dus zul je je thuis moeten omkleden en douchen.
  6. Volg wanneer aangegeven de logistieke aanwijzingen op het sportcomplex, bekijk deze aanwijzingen hier

In tegenstelling tot de eerdere trainingen mogen ouders en supporters nu wel bij de trainingen komen kijken, maar houd ook hier weer de 1,5 meter afstand en vermijdt drukte. Wel geldt er een maximum aantal van 250 mensen op ons sportpark.

Met elkaar, voor elkaar
Het belangrijkste is dat we met elkaar ons gezond verstand gebruiken. Zie jij dus bijvoorbeeld een groepje mensen bij elkaar staan op ons sportpark? Wijs ze gerust op de 1,5 meter afstand. Ben je trainer en heb je iemand op de training die verkoudheidsklachten heeft, die op coronaklachten lijken? Stuur hem of haar dan naar huis en adviseer diegene om een coronatest te laten doen.

 

Trainingstijden

Op de website van VEV’67 kun je de trainingstijden vinden op www.vev67.nl/733/trainingen/

Iedereen heel veel succes en plezier bij de eerste trainingen en oefenwedstrijden. 

Delen

Lees meer over:
Corona Coronavirus

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!