Enthousiaste jeugdleden gezocht voor begeleiding voetbalschool en beweegacademy - VEV'67

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Enthousiaste jeugdleden gezocht voor begeleiding voetbalschool en beweegacademy

Enthousiaste jeugdleden gezocht voor begeleiding voetbalschool en beweegacademy

26 augustus 2020 13:15


Het is ons, met hulp van vele coördinatoren en andere vrijwilligers gelukt om voor aanvang van het nieuwe seizoen voor (bijna) alle teams een trainer en leider te regelen, waarvoor dank!
Voor de voetbalschool onder leiding van Andy de Jong en de beweegacademy onder leiding van Rick Schuring zijn we nog op zoek naar enthousiaste (jeugd)leden (vanaf 14 jaar) die Andy en Rick willen ondersteunen om ook hier weer een succes van te maken.

De voetbalschool vindt plaats op woensdagmiddag van 15:00 – 17:00. Tijdens de voetbalschool wordt de voetbal(technische)basis gelegd voor de spelertjes van O7 t/m O9.

De beweegacademy vindt plaats op vrijdagmiddag van 15:00 - 17:00 en daar starten we op vrijdag 28 augustus mee. Bij de beweegacademy worden naast voetbal ook andere sporten aangeboden op basis van het athletics skills model om o.a. de grondmotorische vaardigheden te ontwikkelen (studies laten zien dat (top)sporters in hun jeugd vaak veel verschillende sporten hebben gedaan en daar hun voordeel uit halen voor hun prestaties. Deze variatie verkleint ook de kans op blessures en draagt bij aan een leven lang gezond bewegen). De beweegacademy is voor de categorieën O7 t/m O10.

Ben jij diegene die het leuk vindt om een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van onze jongste sporters of wil je in de toekomst bijvoorbeeld een opleiding sport en bewegen of trainerscursus volgen en jezelf ontwikkelen? Dan zijn we op zoek naar jou!!

O+O FONDS
Afgelopen jaar zijn we als VEV’67 gestart met het O+O fonds. We hadden grof gezegd twee problemen die we wilden tackelen. Het eerste was het tekort aan vrijwilligers zoals scheidsrechters en trainers voor breedte teams, voetbalschool en beweegacademy. Het tweede probleem was om oudere jeugd bij de club te houden. In twee door het jeugdbestuur georganiseerde avonden bleek bijvoorbeeld, dat veel jongeren op een bepaalde leeftijd liever gingen werken, dan trainen.

In overleg met het hoofdbestuur is toen het plan gekomen om onze jeugdige leden meer aan de club te verbinden door een fonds op te richten waarmee we ze kunnen opleiden en ontwikkelen. Maar ook een kleine vergoeding kunnen geven, zodat jullie met jullie hobby: sport bezig zijn en dus niet hoeven te vakkenvullen. Om het fonds te vullen hebben we twee sponsoren gevonden VM service (specialist in professionele schoonmaakmiddelen) en Afier accountants en adviseurs. Deze sponsoren geloven in de principes van het O+O fonds en hebben ons afgelopen seizoen heel erg geholpen.

We willen graag 4 leden uit de bovenbouw toevoegen aan het begeleidingsteam van de voetbalschool en de beweegacademy en onze bijdrage leveren aan jouw opleiding en ontwikkeling waarbij je dus ook een kleine vergoeding kunt ontvangen.

Wanneer jij je aan wilt melden of vragen en/of opmerkingen hebt naar aanleiding van deze oproep kan je je wenden tot onze voorzitter van de jeugdcommissie: André Tuil via Jeugdvoorzitter@vev67.nl

Graag ontvangen we aanmeldingen voor woensdag 2 september aanstaande.

Met sportieve groet namens de jeugdcommissie.

Delen

Lees meer over:
Beweeg Academy Beweegacademy Voetbalschool

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!