Bezoekersregistratie en aanmelding wedstrijden 1e elftal - VEV'67

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Bezoekersregistratie en aanmelding wedstrijden 1e elftal

Bezoekersregistratie en aanmelding wedstrijden 1e elftal

17 september 2020 14:00

Hoofdbestuur

In verband met de coronamaatregelen verzoeken wij onze bezoekers zich te registeren. Hiervoor hanteren we twee formulieren: een algemene bezoekersregistratie voor ons sportcomplex en een specifieke registratie voor wedstrijden van het 1e elftal.

Bezoekersregistratie wedstrijddagen
Wij verzoeken bezoekers aan VEV’67 zich te registreren in verband met de coronamaatregelen. Hiermee is inzicht in wie ons sportpark en haar faciliteiten heeft bezocht, mocht er een bron- en contactonderzoek door de GGD in het kader van COVID-19 noodzakelijk zijn.

U kunt zich registreren, inclusief gezondheidscheck, door middel van onze online bezoekersregistratie. Tevens kunt u bij de ingang van de kantine uw gegevens achterlaten ter registratie. Gasten registreren zich op vrijwillige basis. De vereniging bewaart de geregistreerde gegevens gedurende 14 dagen en vernietigt ze daarna. De bezoekersregistratie geldt voor alle bezoekers.

Spelers, leiders en stafleden van de ingeplande wedstrijden op ons sportpark zijn vrijgesteld van registratie.

Bezoekersregistratie specifiek voor 1e elftal VEV’67
Om het aantal bezoekers bij de thuiswedstrijden van het 1e elftal zo goed mogelijk te reguleren, vragen wij u zich in te schrijven als bezoeker van de desbetreffende wedstrijd. Het bestuur van VEV’67 behoudt zich het recht voor de toegang te weigeren of inschrijving te sluiten als het maximale toegestane bezoekersaantal is bereikt.

U dient zich voorafgaand aan de wedstrijd online te registreren als bezoeker. U hoeft dan de bezoekersregistratie wedstrijddagen niet in te vullen. De vereniging bewaart de geregistreerde gegevens gedurende 14 dagen en vernietigt ze daarna.

U dient een bewijs van registratie te kunnen overleggen, indien hierom wordt gevraagd.

Spelers, leiders en stafleden zijn vrijgesteld van registratie.

 

LINK formulier registratie wedstrijddagen

 

LINK formulier registratie 1e elftal

Bron: Hoofdbestuur
Delen

Lees meer over:
't Fean'58 Bezoekersregistratie Corona Coronavirus

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!