Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Opnieuw duur puntverlies VEV’67

Opnieuw duur puntverlies VEV’67

28 september 2020 9:30

Pieter

Op het gezellige Sportpark de Stripe werd er om 14:30 afgetrapt onder leiding de prima leidende scheidsrechter Blom. Onder toeziend oog van vele VEV’ers was het de eerste helft eenrichtingsverkeer. VEV’67 combineerde naar hartenlust en bepaalde het tempo in de eerste helft.

Vooral op rechts wisten Jeffrey Visser en Mats Wolthuis elkaar vaak te vinden. In de 7e minuut was het al raak.

En wie anders dan Marco Soeten maakte de openingstreffer. Gas terug werd er niet genomen door VEV’67. In de 14e minuut raakte Rense Dijk na een mooie (zaalvoetbal)actie bijna de 0 – 2, maar de paal voorkwam dit. En VVI liet tot dat moment weinig zien. Bij de eerste de beste counter kon Pim Wellinghoff met een fantastische redding de gelijkmaker voorkomen.

DSCF9967.jpgPim weet de eerste counter tegen te houden

Bij de 2e counter was het wel raak. Die werd messcherp uitgevoerd door VVI. 1 – 1. VEV’67 liet zich er niet door van de wijs brengen en ging op zoek naar de 1 – 2. Die kwam er in de 40e minuut. Met een strakke voorzet op Marco Soeten werd de bal door een verdediger van VVI in eigen doel gewerkt.

DSCF9973.jpgVVI verdediger werkt de bal in eigen doel

Ruststand was 1 – 2 en er leek geen vuiltje aan de lucht. Nadat VVI in de eerste helft al liet zien gevaarlijk in de omschakeling te zijn, gingen ze daar in de 2e helft gewoon mee verder. Bij één van die gevaarlijke uitvallen wist VVI de gelijkmaker te scoren. Nog geen man overboord. VEV’67 ging op zoek naar de winnende. Maar die kwam er niet. Er kwam bij VVI steeds meer het geloof in een resultaat. En in die fase had VEV’67 geluk dat de gevaarlijke counters niet goed werden afgerond. Tot de 73e minuut. Een voorzet vanaf rechts werd knap binnen gewerkt bij de eerste paal. 3 – 2.

DSCF0021.jpgéén van de vele corners die VEV'67 mocht nemen

Maar het sierde VEV’67 dat ze de rug rechten en nu op zoek moesten naar de gelijkmaker. En dat was af en toe billenknijpen. Want VVI was levensgevaarlijk in de omschakeling. Met een vlammend schot schoot Jorn Udema de gelijkmaker binnen. En in de resterende minuten gingen beide ploegen nog op zoek naar de overwinning. Maar een winnaar kende dit meeslepende gevecht uiteindelijk niet.

DSCF0082.jpgook de laatste kans ging er niet in...

Weer een gelijkspel en niet de start waar men bij VEV’67 op gehoopt had. Maar er zijn nog genoeg wedstrijden, als corona geen roet in het eten gooit, om zich te revancheren. Te beginnen met aanstaande zaterdag op ons sportcomplex de wedstrijd tegen Zwaagwesteinde. Aanvang 15:00

 

DSCF0016.jpgRobin z'n kopbal miste net het doel

Delen

Lees meer over:
2e Klasse I VVI

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!