Update Coronavirus 16-10-2020 - VEV'67

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Update Coronavirus 16-10-2020

Update Coronavirus 16-10-2020

16 oktober 2020 16:30

Hoofdbestuur

Beste leden en ouder/verzorgers,

Helaas heeft het kabinet dinsdagavond 13 oktober jongstleden wederom extra maatregelen afgekondigd om de verspreiding van het Coronavirus tegen te gaan.

Achter de schermen wordt er sinds dinsdagavond hard gewerkt om te kijken hoe we toch kunnen blijven voetballen nu de amateurcompetities zijn stopgezet. Volgens de nieuwe richtlijnen is het toegestaan om onderlinge wedstrijden binnen de vereniging te plannen. De handschoen is direct opgepakt om te kijken hoe we dit verder kunnen uitrollen.

Vanaf aanstaande zaterdag zullen er voor de onderbouw in de morgen mixtoernooitjes worden georganiseerd. Voor de planning klik HIER. Voor de bovenbouw zijn velden beschikbaar gesteld voor het eventueel spelen van onderlinge oefenwedstrijden. Ook voor deze categorie wordt gekeken naar een programma voor de komende zaterdagen. Indien hier meer over bekend is dan zal deze informatie via de leiders worden verstrekt.

Het 1e elftal is inmiddels met een pilot gestart om te trainen in groepjes van 4 personen op anderhalve meter afstand. Gekeken wordt of dit verder uit te rollen is over de andere seniorenteams. Belangrijk is dat de richtlijnen ten allen tijde worden opgevolgd en dat teams één en ander in overleg doen met TC senioren en Jeugdbestuur.

De maatregelen per 15 oktober in het kort:

  • Amateurcompetities zijn voor de komende vier weken stilgelegd;
  • Seniorenteams mogen alleen trainen in groepen van 4 personen en met onderling anderhalve meter afstand;
  • Voor jeugdteams geldt geen beperking in groepsgrootte en de onderlinge afstand tijdens trainingen. Zij mogen onderling trainingswedstrijdjes spelen bij de eigen vereniging;
  • Kantine en kleedruimtes blijven gesloten. Toiletten zijn wel beschikbaar;
  • Er is geen publiek toegestaan op het sportpark.

 

We vragen iedereen dringend zich aan de nieuwe maatregelen te houden. Verder blijft gelden dat als je niet fit bent, je thuis blijft en je in overleg met de huisarts en GGD laat testen.

Met vriendelijke groet,

Bestuur VEV’67

Delen

Lees meer over:
Corona Coronavirus

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!