Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Voorlopige indeling Jeugd 2021 - 2022

Voorlopige indeling Jeugd 2021 - 2022

15 juni 2021 21:00

Jeugdbestuur

Dit jaar is alles even wat anders gegaan door de corona. Er zijn bijna geen officiële wedstrijden geweest. We hebben gelukkig als VEV’67 elke zaterdag de nodige onderlinge wedstrijden kunnen spelen en er zijn tegen het einde van het seizoen nog wat wedstrijden in de Regiocup mogelijk.

De indeling maken is ook dit jaar weer met veel discussie geweest. We willen niemand een kans ontzeggen om in een hoger team te spelen of met zijn of haar vrienden te spelen. Toch moet er steeds een keuze gemaakt worden, waarbij de individuele ontwikkeling van een kind voorop staat. Maar een prettig team is minstens net zo belangrijk en een stukje variatie daarin kan helpen om met plezier naar voetbal te gaan. Soms is het onontkoombaar (door mutaties in andere teams of door (snellere) ontwikkeling van voetbaltalenten, meer/minder teams in een jeugdcategorie, etc.) dat er aanpassingen moeten worden doorgevoerd ten opzichte van het afgelopen voetbalseizoen.

 

Heb je vragen of ontbreekt je naam in dit document reageer dan voor 25 juni 2021 naar de coördinator.  Het mail adres van de coördinator is vermeld per categorie.

 

Klik HIER voor de voorlopige indeling voor het komend seizoen.

Bron: Jeugdbestuur
Delen

Lees meer over:
Jeugdcommissie Teamindeling

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!