Facebook Toestaan Niet toestaan

Hardegarijp troeft VEV'67 af

11 oktober 2021 20:00

Pieter

Met een mooie nazomerzon was het goed toeven op sportpark ‘de Warren’. vv Hardegarijp had in de eerste twee duels in de 2e Klasse I één punt bij elkaar gevoetbald. Scoren gaat Hardegarijp goed af. Thuis werd er verloren met 4-5 van FC Wolvega en een gelijkspel tegen kampioenskandidaat Be Quick Dokkum. 3-3 was de eindstand in Dokkum.

Het programmablad van vv Hardegarijp omschreef het als volgt; ‘Vanmiddag komt VEV’67 uit Leek op bezoek in Hurdegaryp. Hun start is al even opmerkelijk als dat van Hardegarijp. Doelpuntrijk is deze echter nog niet. Tegen Kollum uit en sc Stiens thuis, kwamen de geel zwarten van trainer Kees Pranger beide keren nier verder dan 0-0.’

DSCF3545.jpgArjan kreeg al vrij snel dubbele dekking

Nadat de pupil van de week de bal uiteindelijk binnen schoot, ging het publiek, waaronder veel Leeksters, er eens goed voor zitten/staan. In de 24e minuut werd het 1-0 voor Hardegarijp. Een snelle aanval over rechts werd doeltreffend afgerond door Hardegarijp. En drie minuten later was het weer raak. Een vrije trap kon ongehinderd worden binnengekopt.

DSCF3560.jpgDe 2-0 in beeld

Na de rust kwam VEV’67 feller uit de kleedkamer. Dit leverde helaas geen kansen op. Hardegarijp hield het doel makkelijk schoon. Hoogtepunt van de wedstrijd was de 3-0 voor Hardegarijp. Met één mooie voetbeweging wist Armand de Vries de bal vanaf randje zestienmeter met een hoge curve over de kansloze Pim Wellinghoff te schieten.

DSCF3619.jpgMats in duel met iemand van Hurdegaryp

Al met al was het niet goed genoeg en begon VEV’67 erg slap aan de wedstrijd. Daarnaast was het aanvallend veel te weinig om ergens aanspraak op te maken.

Zaterdag aanstaande speelt ons eerste thuis tegen Zwaagwesteinde. De wedstrijd begint om 14:30. Tot dan !