JBT - VEV'67

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

JBT

JBT

8 november 2021 14:00

Hillebrand Brandsma

Beste Leider, trainer of coördinator,

Na twee afgelaste edities in 2020 en 2021 wordt in 2022 weer het Jantje Beton Toernooi georganiseerd. We gaan er vanuit dat de maatregelen met betrekking tot Corona een volledig toernooi zullen toestaan.

Sportief voor een goed doel!
“Vrij buiten spelen mogelijk maken”, daar gaat het Jantje Beton om! Deelname aan het toernooi betekent een sportieve bijdrage aan dit doel en met de opbrengsten van deze dag steunen we dit doel ook financieel!

4e editie van het toernooi
Voor het toernooi op 11 juni willen we graag een grote groep jonge voetballers benaderen. We volgen hierbij de indelingen en regels voor pupillenvoetbal welke de KNVB ook hanteert. We hebben poules voor JO-7, JO-8, JO-9, JO-10, MO-11, MO13 klein veld en MO-13 groot veld .
Voor het toernooi op 18 juni willen we jeugdteams vanaf JO-11 t/m JO-13 uitnodigen. Ook hier spelen we volgens de regels van de KNVB. Poules zijn er deze dag voor de JO-11, JO-12 en JO-13.

Spelen op niveau
De opzet van het Jantje Beton Toernooi is, om teams te laten strijden op hun eigen niveau. Hierbij proberen we de teams zoveel mogelijk op gelijke sterkte in te delen. Wel zullen allerlei niveaus actief zijn op ons toernooi. Naast het toernooi zijn er tal van activiteiten rondom het toernooi.

Wanneer?
De 4e editie van het Jantje Beton Westerkwartier Toernooi zal voor de jeugd t/m JO-10 en de MO-11, MO-13 (klein en groot veld) plaatsvinden op 11 juni 2022 en heeft een ochtend- en middagprogramma. Afhankelijk van het aantal aanmeldingen zal er in januari worden gecommuniceerd welke categorieën in de ochtend spelen en welke in de middag.
Op 18 juni 2022 zal het toernooi georganiseerd worden voor de JO-11 t/m JO-13. Ook hier hebben we een ochtend- en middagprogramma. JO-11 en JO-12 spelen in de ochtend en JO-13 speelt in de middag.

Graag reactie voor 24 december a.s.
We begrijpen dat deze datum nog ver in de toekomst ligt, maar om het toernooi in goede banen te leiden is het belangrijk om nu alvast met de voorbereiding te starten. Meld je daarom nu alvast aan!
We vinden het belangrijk om tijdig te weten of jouw team kan deelnemen. Om deze reden willen we je vragen om voor 24 december a.s. te reageren per mail (Jantjebetontoernooi@vev67.nl). Zorg dat je op tijd bent, want “vol=vol”!

We hopen dat jouw team aanwezig zal zijn! Vragen? Geef dat dan door op bovenstaand mailadres.

Met een sportieve groet,

Hillebrand Brandsma (06-23565631) Jantje Beton Toernooi

JBT_2022_Screen.jpg
Delen

Lees meer over:
JBT Jantje Beton Jantje Beton Westerkwartier Toernooi

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!