Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Veltins Pokal VEV'67

Veltins Pokal VEV'67

Wij zijn er erg trots om de Veltins Pokal ook in Leek te organiseren. Veltins en VEV’67 hebben al een jarenlange prima samenwerking. De Veltins Pokal wordt al een aantal jaren ook georganiseerd in bij Sv Loil (Loil ligt in de Achterhoek) en bij cvv Be Fair in Waddinxveen. En nu dus ook voor de 1e keer in Noord Nederland.

Prachtig voorbereidingstoernooi voor 1e elftallen met een fantastische hoofdprijs voor het winnende team.

Dit jaar dus ook een editie van de VELTINS Pokal in Noord Nederland.
Bij VEV'67 in Leek wordt er op dinsdag 20 en zaterdag 24 augustus gestreden om de Veltins Pokal. Ook bij dit toernooi, net als dit jaar bij de Veltins Pokal van S.V.Loil en CVV Be Fair in Waddinxveen, is er een fantastische hoofdprijs beschikbaar gesteld door de Duitse bierbrouwer Veltins Een geheel verzorgd meerdaags trainingskamp voor het hele team en staf (max. 25 personen) naar het prachtige Sauerland !

Naast prima trainingsfaciliteiten en op z'n tijd een Frische Veltins is er uiteraard ook een heel gezellig bezoek gepland aan de brouwerij van Veltins.

Veltins Pokal 2019

De deelnemende teams zijn naast VEV'67 zelf ook Voetbalvereniging Zevenhuizen, VV Grijpskerk, vvTLC, HFC '15 en sv Marum.

klik HIER voor het programmaboekje.
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!