Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

PROJECT “IEDEREEN SCHRIJFT ZICH OPNIEUW IN” (VOOR 1 SEPTEMBER)

PROJECT “IEDEREEN SCHRIJFT ZICH OPNIEUW IN” (VOOR 1 SEPTEMBER)

PROJECT “IEDEREEN SCHRIJFT ZICH OPNIEUW IN” (VOOR 1 SEPTEMBER)

Algemene gegevens

In geval van calamiteiten / vragen.

Bij het invullen e-mailadres wordt dit formulier, nadat dit volledig is ingevuld, naar het hier ingevulde e-mailadres gestuurd. Mailadres ouder/verzorger indien lid geen 16 jaar is. Met dit mailadres hebt u toegang tot de Wedstrijdzaken app en de app van Voetbal.nl en ontvangt u onze nieuwsbrief.

Onze vereniging draait op vrijwilligers. Wij verwachten van ouders/verzorgers van jeugdleden en leden dat zij zich inzetten om hun steentje bij te dragen.  Dit is een essentieel onderdeel van het lidmaatschap. Van elk jeugdlid t/m 15 jaar dient een ouder of verzorger zich hieraan te committeren. Voor leden ouder dan 16 jaar verwachten wij een inspanning van het lid zelf. Er kan hierbij gekozen worden uit een incidentele taak of een structurele taak. Incidentele taken zijn: Rijden/ helpen oliebollenactie, schenken ranja, thee, en koffie kantine, horecaplein Jantje Beton toernooi, spelbegeleider jeugdtoernooi of evenementen, schoonmaken op 2 vastgestelde momenten per jaar, lid van dienst op zaterdagmorgen, catering/bar bij evenementen.


Wij houden zoveel mogelijk rekening met uw voorkeur, echter kan het zijn dat u voor een andere taak wordt ingedeeld. U kunt dan onderling ruilen binnen het team.


Klik HIER voor de toelichting vrijwilligerswerkzaamheden


 

 


Klik HIER voor de Gedragscode van VEV'67

 


Klik HIER voor de Privacyverklaring van VEV'67

 


Klik HIER voor de Privacyverklaring van de KNVB

 


 
* = verplicht
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!