Trainer AutiTeam - VEV'67

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Trainer AutiTeam

Trainer AutiTeam

Stichting Autisport Leek is opgericht in juni 2015 door ouders van kinderen en jongeren met Autisme Spectrum Stoornis (ASS) in samenwerking met enthousiaste mensen van voetbalvereniging VEV’67. In de praktijk bleek het voor kinderen met ASS en aanverwante problemen niet altijd makkelijk, om mee te doen bij de reguliere teams. Het niet begrijpen wat de bedoeling is, meer tijd nodig hebben, geen overzicht hebben of kunnen houden tijdens het spel kunnen parten spelen. Autisport is er op gericht dat kinderen wel kunnen meedoen en in groepsverband kunnen sporten.

 

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste trainer (m/v) met ervaring of affiniteit met deze doelgroep en samen met de andere 3 trainers de trainingen wil geven op vrijdagmiddag.

 

Als trainer van Autisport kom je in dienst bij GratefulCoaching en krijg je een arbeidsovereenkomst. Salaris is conform CAO en afhankelijk van leeftijd/ opleiding/ ervaring.

 

Ben je geïnteresseerd? Neem dan contact op met Bram Katerborg (06-21489316) of Natascha/ Noëlle van GratefulCoaching (info@gratefulcoaching.nl/ 085-9021888)

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!