Sportlaan 1
9801KZ
ZUIDHORN
tel. 0594-504900

Het is VEV’67 niet gelukt om de eerste punten te pakken in de 2e Klasse L. In en tegen Zuidhorn werd er verloren met 4-2. Vooral de voorwaartsen van Zuidhorn waren een ware plaag voor VEV’67. Dat het na tien minuten nog 0-0 stond, daar mocht VEV’67 niet over mopperen. Twee 100% kansen werden door de mannen in het groen om zeep geholpen.

Dat het in de 20e minuut 1-0 werd voor Zuidhorn was gezien het spelbeeld niet meer dan terecht. Jaap Jacobs, wie anders kun je bijna zeggen, was de doelpuntermaker. Na de achterstand ging VEV’67 iets beter voetballen. Vooral op de rechterflank was er veel ruimte om de combinatie op te zoeken.

In de 29e minuut werd Jorn Udema op rechts de diepte ingestuurd. De bal leek door de snelheid van de bal achter te gaan. Met een uiterste krachtsinspanning wist Jorn de bal nog te halen. Sterker nog, hij leverde een prima voorzet op die door Tom van Leeuwen werd binnengeschoten. 1-1.

Tom heeft zojuist de gelijkmaker gemaakt

Een beetje tegen de verhouding in maar daar maalde geen VEV’er om. Met de stand 1-1 op het bord gingen beide ploegen aan de thee.

Mooi voetbal kregen de toeschouwers ook in de tweede helft niet te zien. De wedstrijd liet zich het beste omschrijven als een vechtwedstrijd met veel irritaties onderling, naar elkaar toe, en naar de leiding. In de 67e minuut maakte Albert Villalta de 2-1.

Het was Marco Soeten die, koud in het veld, in de 79e minuut op aangeven van Jeffrey Visser de 2-2 binnenschoot.

Marco met de 2 - 2

DSCF8196.jpgMarco viert z'n doelpunt terwijl de verdediger van Zuidhorn baalt...

Lang mocht VEV’67 niet genieten van de gelijkmaker. Vrijwel na de aftrap maakte Albert Villalta z’n tweede en Zuidhorns’ derde. Dit was een domper die VEV’67 niet meer te boven kwamen. In blessuretijd maakte ook Jaap Jacobs z’n tweede doelpunt. 4-2.

Al met al was het een waardeloze middag voor de Leeksters. Ook op dit verlies viel niet veel af te dingen. En als enige ploeg met 0 punten staat VEV’67 onderaan in de competitie. Dat dit anders moet, dat hoef je aan niemand te vertellen.

Zaterdag aanstaande staat de wedstrijd tegen LTC uit Assen op het programma. Aanvang 15:00. Tot dan.