Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Fit4Kids VEV'67

Fit4Kids VEV'67

Nieuw bij VEV67; Fit4Kids!Fit4KidsVEV.png
 
Dé plek voor de jongste jeugd (van 2 tot en met 6 jaar) om lekker te kunnen bewegen waarbij plezier centraal staat.
 
Elke zaterdagochtend staan de Fit4Kids trainers voor jullie klaar op de volgende tijdstippen::

- 5 en 6 jarigen trainen van 9:30 - 10:15
- 2, 3 en 4 jarigen trainen van 10:30 - 11:15

 
Bij Fit4Kids krijgen de kinderen training in alle, jawel, alle bewegingsvormen. Ook maken ze kennis met vele sporten. Dit aan de hand van het Athletic Skills Model.
 
'Waarom heet het nu Fit4Kids en niet meer Smurfenvoetbal? En gaan we dan helemaal niet meer voetballen?'
 
Het kan zijn dat u bovenstaande zin in gedachte hebt. En dat is begrijpelijk. Het gaat erom dat kinderen in aanraking komen met alle bewegingsvormen om uiteindelijk een betere sporter/atleet te worden in hun favoriete sport. Dus we gaan ook zeker nog wel eens een balletje trappen. Maar ook bijvoorbeeld leren gooien/vangen, of rollen en springen. 
 
Kortom, een hele verandering. Maar op deze manier sluiten we beter aan bij de ontwikkeling van het kind. Maar het belangrijkste is plezier. Zonder plezier zijn we nergens. 
 
Voor deelname vragen we een kleine bijdrage. Het is per kind per keer € 3,50. Óf u kunt kiezen voor een stempelkaart (mogelijkheid om 12 keer mee te doen). De strippenkaart kost € 22,50. . Opbrengsten gaan allemaal naar het verbeteren van de kwaliteit van de trainingen.
 
Heeft u vragen of opmerkingen? Schroom dan niet om even contact op te nemen met de coördinator; fit4kids@vev67.nl, of spreek de coördinator (Erwin Smid) even aan na de training.
 
Hopelijk tot snel!
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!