Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

VEV'67 zoekt gastheren/gastvrouwen

VEV'67 zoekt gastheren/gastvrouwen

8 oktober 2020 12:15

Vrijwilligerscommissie

VEV’67 is een gastvrije voetbalclub. We vinden het belangrijk dat onze bezoekers het naar de zin hebben en zich welkom voelen. Hier past een gastvrij onthaal bij. We zijn voor de zaterdagmiddag op zoek naar gastheren/gastvrouwen. We zijn op zoek naar jou.

Met een glimlach, een luisterend oor en een helpende hand ben JIJ ons visitekaartje en wijs je onze gasten de weg op het complex.

Je vangt o.a. de leiders van de gastteams en de scheidsrechters op en wijst hen de weg naar de kleedkamers, de velden en de kantine/toiletten. Je bent het aanspreekpunt voor bezoekers, die je ook attendeert op de aanvullende (RIVM) richtlijnen op ons complex en de looproute naar de kantine/toiletten. Je biedt de leiders van de gastteams bij aankomst een consumptie(bon) aan en verwijst ze door naar de juiste kleedkamer.

Dit doe je uiteraard niet alleen. Je werkt als duo en als je het even niet weet is er altijd wel een VEV-er in de buurt die bereid is even te helpen.

Wat we van je vragen is dat je -in overleg- enkele keren per seizoen inzetbaar bent op de zaterdagmiddag. Je levert hiermee als vrijwilliger een waardevolle bijdrage aan een warm welkom bij onze club. Bovendien leer je VEV’67 zo nog beter kennen.

Hebben we je interesse gewekt of ken je iemand die hier ook ´geknipt´ voor is?

Neem dan snel contact op met de Vrijwilligerscommissie (vrijwilligerscommissie@vev67.nl ) of met Martin Kanon (06-52640830)

Met sportieve groet,

 

De Vrijwilligerscommissie

Delen

Lees meer over:
Vrijwilligers Vrijwilligerscommissie VEV’67

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!