Google analytics Toestaan Niet toestaan

Facebook Toestaan Niet toestaan

9e Oostindie Wintercup | Nieuwsbrief nr. 6

6 februari 2019 20:15

De FINALE AVOND van de 9e editie Oostindie Wintercup was wederom erg gezellig, wat kunnen we terugkijken op een prachtige editie.
Aangezien we deze avond een doorlopend programma hadden in verband met het niet doorgaan van de halve finales op 25 januari was bij menig team toch wel wat spanning te voelen.

Om 18.45 uur werd er afgetrapt door het B-toernooi om de plaatsen 5, 6, 7 en 8 te bepalen in de rangschikking, in de halve finales lagen de scores dicht bij elkaar (2-1 en 0-1) ook tijdens de finaleronde werd er niet veel toegegeven aan elkaar (1-0 en 1-1):
5. VEV’67 35+3 6. VEV’67 35+5 7. VEV’67 35+6 8. VEV’67 45+1.

Om 19.30 uur was het de beurt aan het A-toernooi om de rangschikking te bepalen, ook bij deze ploegen lag het dicht bij elkaar, de halve finales (3-2 en 3-5) en de finaleronde (3-3 en 1-0)
5. VEV’67 3 6. Pelikaan S 2/3 7. VEV’67 35+1 8. VEV’67 35+2

Dan om 20.15 uur op naar de halve- en finaleronde om de plaatsen 1 t/m 4, in het B-toernooi direct een kraker, TLC 3 – TLC 4, deze wedstrijd werd beslist na strafschoppen in het voordeel van TLC 3, de andere wedstrijd tussen Boerakker 2/3 en Roden 5 moest ook vanaf de penaltystip beslist worden, Roden wist uiteindelijk door te stomen naar de finaleronde, de finale tussen TLC 3 en Roden 5 werd een spannende pot waar TLC 3 de leiding nam en Roden 5 knap terug kwam tot 1-1, deze eindstrijd werd ook beslist door pingels, hier was TLC 3 te sterk
voor Roden en mocht TLC 3 de beker in ontvangst nemen, de wedstrijd om plaat 3 en 4 was een prooi voor TLC 4 wat uiteindelijk de pingels beter nam, Boerakker was met een perfecte score (9 uit 3) begonnen aan de finaleronde maar moest helaas toch twee keer buigen voor de penalty’s.

TLC 3 winnaar B-toernooi 2019

Om 21.00 uur de start van de halve- en finaleronde om de plaatsen 1 t/m 4, in het A-toernooi, TLC 2 won vrij overtuigend van VEV’67 5 en VEV’67 4 kwam een aantal keren goed weg tegen VEV’67 6, uiteindelijk zou TLC 2 – VEV’67 4 de finale zijn in het A-toernooi waar in een spannende wedstrijd VEV’67 4 nipt wist te winnen met 2-1, om de plaatsen 3 en 4 was het tevens een mooie pot voetbal waar VEV’67 6 met 3-2 wist te winnen van VEV’67 5.

VEV67 4 winnaar A-toernooi 2019

Na het laatste fluitsignaal had Bert Solo de muziek al gestart en werd er onder de nodige hapjes en drankjes gang gezet naar de prijsuitreiking en de prachtige verloting met als superhoofdprijs een JURA Koffiemachine beschikbaar gesteld door de Koffiewinkel te Haren, www.dekoffiewinkel.com

Winnaar Jura machine 2019

De bekers werden uitgereikt aan TLC 3 en VEV’67 4, de gelukkige winnaars van de diverse prijzen waaronder 2x 50”inch LED TV’s, Illy koffiemachines gingen met de rechtmatige nieuwe eigenaren mee en zo was het tot in de late uurtjes nog erg gezellig op Sportpark Oostindie.
Verder willen wij als organisatie de vele deelnemers en hun begeleiding bedanken, dank aan alle bezoekers die de weg richting het sportpark wisten te vinden, scheidsrechters bedankt, veel dank zijn we verschuldigd aan Rudi Makkinga (en het overige barpersoneel) die al enkele jaren het reilen en zeilen achter de bar verzorgd en uiteraard onze sponsors! Op naar de 10e editie !!!